Сезона
I
натпреварувачи
3 536

Добредојдовте во Imperia Online Вечната војна!


Можете ли да станете Богови на Војната?

Империја Онлајн со гордост ви го претставува првиот од ваков вид сојузен турнир “Вечната војна”!
Соберете ги вашите моќни сојузници и исправете се против вашите ривали во најинтензивниот воено насочен турнир создаван некогаш!
Покажете ги неверојатните стратешки вештини и бидете овековечени како најмоќниот сојуз во светот на Империја Онлајн.

07-01-2021

ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ НА ВЕЧНАТА ВОЈНА